Companii

Cursuri de conducere defensiva special concepute pentru eficienta maxima in pregatirea companiilor.

Curs conducere defensiva N1

Cursul de conducere defensiva sustinut la Academia Titi Aur este cel mai complet curs de acest gen din Romania, incepand cu programa, autodromul, simulatoare brevetate, incheind cu echipa acreditate international si serviciile oferite.

Afla mai multeAfla mai multe

Curs conducere defensiva N2

Cursul de conducere defensiva – Nivelul II, cu evaluare in trafic, dezvoltat de Academia Titi Aur, contine componenta de Commentary driving. Curs cu traineri dedicati, in grupe de 18 persoane/serie.

Afla mai multeAfla mai multe

Curs conducere defensiva N3

Cursul de conducere defensiva – Nivelul III, personalizat suta la suta . Este realizat de specialistii nostri, la cererea companiilor, dupa o evaluare preliminara a riscului specific identificat.

Afla mai multeAfla mai multe

Curs conducere defensiva vehicule grele

Cursul de conducere defensiva pentru vehicule grele – camioane/ tiruri/ cisterne la Academia Titi Aur. Este recomandat firmelor de transport si companiilor care au in flota vehicule grele.

Afla mai multeAfla mai multe

Curs conducere in teren accidentat

Cursul de conducere pe teren accidentat este dezvoltat de 100Tracks in colaborare cu Academia Titi Aur. Are ca obiectiv intelegerea limitelor fizice ale unei masini SUV/4×4, dar si exploatarea la maximum de potential.

Afla mai multeAfla mai multe