Persoane Fizice

Cursuri de conducere defensiva special concepute pentru eficienta maxima in pregatirea persoanelor fizice.

Curs conducere defensiva N1

Cursul de conducere defensiva sustinut la Academia Titi Aur este cel mai complex curs din Romania, si se bazeaza pe experienta lui Titi Aur in domeniu, echipa de traineri, simulatoarele indoor si outdoor, precum si circuitul complet, care se intinde pe 12.5 ha, la doar 29 km de centrul Bucurestiului.

Afla mai multeAfla mai multe

Curs indemanare

Iti doresti sa te perfectionezi si sa inveti cum sa controlezi masina personala pentru a sti sa reactionezi in situatii limita? Un trainer dedicat te va ajuta timp de 3 ore, in cadrul unor sesiuni teoretice si practice personalizate, sa intelegi cum reactioneaza masina personala in anumite situatii si ce trebuie sa faci pentru a fi un sofer defensiv.

Afla mai multeAfla mai multe

Curs Moto

Pe parcursul celor trei zile ale cursului moto de conducere defensiva al Academiei Titi Aur sunt aprofundate notiuni teoretice si practice extrem de utile, pentru perfectionarea stilului de a conduce in siguranta, in special pentru cei care se deplaseaza pentru livrari rapide, dar si pentru dezvoltarea abilitatilor si tehnicilor de pilotaj.

Afla mai multeAfla mai multe

Curs de conducere in teren accidentat

Elementele teoretice și practice predate la curs au ca scop depreinderea unor cunostinte, pe care ulterior cursantul le va putea folosii in iesirile turistice pe trasee sau in competetitii off-road.

Afla mai multeAfla mai multe

Curs conducere defensiva online

Cursul online de conducere defensivă este recomandat în mod special tinerilor șoferi, care nu au experiența și cunoștințele necesare, dar și conducătorilor auto care doresc să se perfecționeze.

Afla mai multeAfla mai multe