Experimenteaza

Team building plin de adrenalina

Team building auto pentru angajati organizat la Academia Titi Aur se desfasoara dupa un excelent program cu specific auto.
Urmarim DEZVOLTAREA relatiilor dintre angajatii companiei dumneavoastra, MOTIVAREA acestora si IMBUNATATIREA spiritului de echipa.
Programul poate fii construit astfel incat sa ofere informatii noi despre modul in care colaborareaza angajatii dumneavoastra si o EXPERIENTA DE NEUITAT alaturi de colegii.
Team building-urile sunt personalizabile 100%, ca program de activitati si durata.
Prin intermediul Unitatii Mobile ATA avem posibilitatea de a ne deplasa si in alte locatii unde putem desfasura acest gen de activitate.

De ce sa vii la ATA?

Idei pentru cel mai tare team building

De la o experienta de conducere in siguranta in diferite situatii limita, pana la exercitii de motorsport, putem imbina totul cu divertisment si programe experientiale.
Activitatile pe care le putem organiza sunt nelimitate.

– Competitii contra-cronometru, pe echipe
– Exercitii de incredere (soferi legati la ochi)
– Exercitii de reactie
– Exercitii de indemanare la volan
– Simularea unui impact cu autovehiculul
– Simularea unei rasturnari si evadarea dintr-o astfel de situatie
– Pierderea aderentei autovehiculului
– Mersul pe doua roti cu masina
– Exercitii care se bazeaza pe comunicare dintre participanti
– Pilotaj cu masinile de raliu
– Simularea unei probe speciale

Contacteaza-ne!

Ce urmarim prin team building ATA?

Distractie alaturi de colegii de birou si petrecerea unui timp de calitate, Constientizarea importantei muncii in echipa, Dinamica echipei in conditiile de stres, Depasirea limitelor individuale.

Calitatea Deciziilor

Prin diversitatea personalitatilor membrilor ce o compun, o echipa poate genera mai multe idei decat orice membru luat separat, astfel incat decizia se va lua dintr-un spectru mult mai larg de posibile solutii.

Motivarea

Un mediu socio-profesional armonios reprezinta un factor motivational puternic pentru majoritatea oamenilor. Asadar, existenta echipei influenteaza intr-un mod pozitiv moralul indivizilor ce o compun.

Cum?

In primul rand, munca in echipa presupune incredere. In al doilea rand, lucrul in echipa ii determina pe membrii sai sa interactioneze, sa se sustina si sa nu gandeasca individualist. Echipele sunt proiectate astfel incat sa gestioneze activitatile complexe, ce necesita generarea de solutii, efort combinat, expertiza in multiple domenii profesionale.

Asumarea Riscurilor

Cuvantul risc are o usoara conotatie negativa, implica pericol, tensiune si pierderi posibile. Dar riscul are de asemenea si o latura pozitiva, sansa de a avea un castig mare. Echipa genereaza o puternica stare de siguranta in randul membrilor sai.

Nevoia de Invatare

In fiecare echipa se manifesta o concurenta benefica intre membrii acesteia. De asemenea, comunicarea la nivelul echipei creste posibilitatile de transfer de cunostinte intre membrii ei.

Imbunatatirea Spiritului de Echipa

Programul este construit astfel incat sa ofere noi informatii, dar in special o exerienta de neuitat alaturi de colegii de serviciu, incurajand spiritul de echipa.