1. Initiatorul ofertei „Campanie promotionala – ATA 10%” (numita in cele ce urmeaza “Oferta”) este Academia Titi Aur – S.C. Titi Aur SRL, cu sediul social in Barlad, str. Mos Ion Roata, nr. 60, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J37/618/2007, CIF: RO 22432930.

2. Oferta este valabila in conformitate cu prezentele termene si conditii ce sunt obligatorii pentru toti clientii, denumite in continuare „Termeni si conditii”.

3. Oferta este disponibila pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 01.03.2019-31.03.2019, denumita perioada de valabilitate.

4. Promotia se aplică produselor selectate achizitionate in perioada eligibila direct de pe academiatitiaur.ro astfel: pentru experientele PRO ATA  achizitionate in perioada 01 -31 martie 2019, clientii beneficiaza de 10% reducere din pretul listat pe site.

5. Promotia se adresează persoanelor in varsta de cel putin 18 ani, cu resedinta in Romania.

6. Datele personale obţinute in cursul acestei promotii vor fi procesate in conformitate cu legile si reglementarile locale de protectie a datelor in vigoare, precum si cu politica de confidentialitate a Organizatorului. In orice moment veti putea sa solicitati Organizatorului sa modifice, sa actualizeze, sa clarifice sau sa elimine aceste date personale trimitand o cerere la adresa Organizatorului.

7. Utilizarea datelor personale de catre Organizator poate include informarea dvs. cu privire la produsele, serviciile, evenimentele Organizatorului sau alte informatii care pot fi de interes pentru dvs. Daca v-ati dat acordul prealabil pentru aceasta utilizare in momentul inregistrarii pe site-ul web al Organizatorului. La primirea unei comunicari promotionale electronice, veti avea posibilitatea de a renunta.

8. Organizatorul va respinge solicitarile dupa data de incheiere si pe cele despre care considera în mod rezonabil ca sunt incomplete sau ineligibile.

9. Acesti termeni si conditii se afla sub incidenta legilor tarii in care ati achizitionat Produsul.

10. Prin participarea la aceasta promotie confirmati ca ati citit, inteles si acceptat acesti termeni si conditii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula sau de a modifica termenii si conditiile, fara preaviz, in eventualitatea oricaror circumstante in afara controlului rezonabil al acestuia.