Team building

plin de adrenalina!

Team building-ul pentru angajati organizat la Academia Titi Aur se desfasoara dupa un excelent program cu specific auto.

Ce urmarim prin team building ATA?

Distractie alaturi de colegii de birou si petrecerea unui timp de calitate, Constientizarea importantei muncii in echipa, Dinamica echipei in conditiile de stres, Depasirea limitelor individuale.

Calitatea deciziilor

Prin diversitatea personalitatilor membrilor ce o compun, o echipa poate genera mai multe idei decat orice membru luat separat, astfel incat decizia se va lua dintr-un spectru mult mai larg de posibile solutii.

Motivarea

Un mediu socio-profesional armonios reprezinta un factor motivational puternic pentru majoritatea oamenilor. Asadar, existenta echipei influenteaza intr-un mod pozitiv moralul indivizilor ce o compun.

Cum?

In primul rand, munca in echipa presupune incredere. In al doilea rand, lucrul in echipa ii determina pe membrii sai sa interactioneze, sa se sustina si sa nu gandeasca individualist. Echipele sunt proiectate astfel incat sa gestioneze activitatile complexe, ce necesita generarea de solutii, efort combinat, expertiza in multiple domenii profesionale.

Asumarea riscurilor

Cuvantul risc are o usoara conotatie negativa, implica pericol, tensiune si pierderi posibile. Dar riscul are de asemenea si o latura pozitiva, sansa de a avea un castig mare. Echipa genereaza o puternica stare de siguranta in randul membrilor sai.

Nevoia de invatare

In fiecare echipa se manifesta o concurenta benefica intre membrii acesteia. De asemenea, comunicarea la nivelul echipei creste posibilitatile de transfer de cunostinte intre membrii ei.

Imbunatatirea spiritului de echipa

Programul este construit astfel incat sa ofere noi informatii, dar in special o experienta de neuitat alaturi de colegii de serviciu, incurajand spiritul de echipa.