Cel mai performant mediu pentru conducatorii auto de toate varstele

Academia Titi Aur

Academia Titi Aur este situata pe DN1A, la doar 16 km de la centura Bucurestiului, la iesirea din localitatea Crevedia. Aici este locul unde fiecare sofer poate veni pentru a-si imbunatati stilul de conducere a autovehiculului.
Dupa un curs la ATA, veti deprinde cunostintele necesare pentru a constientiza riscurile existente in traficul cotidian.
Fie ca alegeti cursurile de conducere defensiva auto, moto sau off-road, ori sunteti interesat(a) de organizarea unui team building sau a altor tipuri de evenimente va invitam sa ne faceti o vizita!
Pentru copii, colaboram cu Clubul de Karting Bucuresti, iar cei mici (4 si 12 ani) pot invata sa conduca, pe circuit, un kart electric de competitie.

Corporate

Evenimente la ATA

Aflat la intrarea in Academia Titi Aur, restaurantul are o capacitate de 120 de locuri (standing aprox. 160). Acesta comunica cu cele 2 terase, avand iesire directa spre circuit.
Restaurantul “a la carte”, este deschis zilnic intre 09:00 si 21:00. Barul din incinta acestuia ofera un meniu variat compus din cafea, bauturi racoritoare, fresh-uri/smoothie-uri, precum si gustari.
Situata la etajul 1, cafeneaua Academiei Titi Aur are o capacitate de 80 de locuri (la mese) si o vizibilitate completa asupra intregului circuit. Sala poate fi folosita si pentru evenimente/prezentari, avand acces separat de celelalte zone active din cladire.

Cursuri de conducere defensiva

Cursurile de conducere defensiva cuprind o componenta teoretica si una practica, care se desfasoara, atat indoor si outdoor. Cursurile pot fi urmate atat de persoane fizice, cat mai ales de angajatii companiilor, care se deplaseaza la birou cu masina personala/masina de serviciu, ori de catre angajatii care, prin natura sarcinilor ce le revin, se deplaseaza, constant, pe distante lungi.

Experiente auto ATA

Va oferim un program complex de experiente auto. V-am pregatit autovehiculele cele mai performante din flota ATA: Renault Megane GT, Renault Clio RS Trophy, Ford Focus RS, Mercedes A45 AMG, Audi RS4 si Misubitshi EVO IX. Acestea pot fi achizitionate si oferite cadou cu orice ocazie, voucherele cu semnatura lui Titi Aur avand o valabilitate de 6 luni. Experientele auto ATA se desfasoara alaturi de un trainer dedicat.

Team building

Team building-urile ATA, pline de adrenalina, sunt recomandarea echipei noastre pentru toate companiile din Romania. Evenimentele care se pot organiza pe Autodromul Academiei Titi Aur sunt spectaculoase. Programul de team building este flexibil, suta la suta personalizabil, existand posibilitatea de a modela impreuna o experienta unica pentru angajati. Unitatea Mobila ATA ne ofera posibilitatea de deplasare si in alte locatii.

Cursuri auto si moto

Doritorii pot urma la Academia Titi Aur cursuri moto de conducere defensiva, cursuri moto PreRacing sau SuperMoto. Va oferim cursuri de atitudine si prevenire (curs de conducere defensiva personalizat), de adaptare cu vehiculul propriu, de conducere sportiva sau de pilotaj.

Cursuri de conducere pe teren accidentat

Cursurile de conducere sunt dezvoltate de Academia Titi Aur in colaborare cu 100Tracks si sunt destinate intelegerii limitelor fizice ale unei masini SUV/4×4 si depasirii limitelor personale in abordarea unui traseu pe teren accidentat.

eKarting

Vino pe circuitul Academiei Titi Aur unde echipa Clubului Karting Bucuresti organizeaza cursuri de initiere si competitii de karting pentru copii (cu varsta cuprinsa intre 4 si 12 ani) Karturile sunt electrice – PREMIERA in ROMANIA!