Persoane Fizice

Cursuri de conducere defensiva special concepute pentru eficienta maxima in pregatirea persoanelor fizice.

Curs conducere defensiva N1
Introductiv

îți va îmbunătăți relația cu vehiculul în condiții limită (spre exemplu, atunci când e necesară o frânare de urgență sau readucerea mașinii sub control în cazul unui derapaj surpriză) iar la final vei obține un grad superior de conștientizare a sistemelor de siguranță pasivă ale autovehiculului

CumparaCumpara

Curs conducere defensiva N2
Intermediar

vei obține un nivel superior de siguranță în trafic prin faptul că vei învăța să controlezi mai bine vechicul în situații de urgență (ocolirea bruscă a unui obstacol, îmbunătățirea capacității de a executa manevre în condiții de siguranță în trafic aglomerat), îmbunătățește controlul vehiculului în condiții de aderență redusă (comparabil cu gheața)

CumparaCumpara

Curs conducere defensiva N3
Avansat

acest nivel va contribui la șlefuirea stilului tău de conducere defensivă printr-un proces care include o etapă inițială de evaluare a problemelor tale specifice în trafic deschis alături de un instructor dedicat și apoi adresarea lor. după parcurgerea acestui nivel vei recunoaște pericolele în trafic și le vei putea anticipa, prioritiza, astfel încât să nu ajungi în situații limită. de asemenea vei putea gestiona relația spațiu – timp – viteză astfel încât să nu fi nevoit să iei decizii de ultim moment, decizii care de multe ori pot fi greșite

CumparaCumpara

Curs indemanare

Iti doresti sa te perfectionezi si sa inveti cum sa controlezi masina personala pentru a sti sa reactionezi in situatii limita? Un trainer dedicat te va ajuta timp de 3 ore, in cadrul unor sesiuni teoretice si practice personalizate, sa intelegi cum reactioneaza masina personala in anumite situatii si ce trebuie sa faci pentru a fi un sofer defensiv.

Afla mai multeAfla mai multe

Curs Moto

Pe parcursul celor trei zile ale cursului moto de conducere defensiva al Academiei Titi Aur sunt aprofundate notiuni teoretice si practice extrem de utile, pentru perfectionarea stilului de a conduce in siguranta, in special pentru cei care se deplaseaza pentru livrari rapide, dar si pentru dezvoltarea abilitatilor si tehnicilor de pilotaj.

Afla mai multeAfla mai multe

Curs de conducere in teren accidentat

Elementele teoretice și practice predate la curs au ca scop depreinderea unor cunostinte, pe care ulterior cursantul le va putea folosii in iesirile turistice pe trasee sau in competetitii off-road.

Afla mai multeAfla mai multe

Curs conducere defensiva online

Cursul online de conducere defensivă este recomandat în mod special tinerilor șoferi, care nu au experiența și cunoștințele necesare, dar și conducătorilor auto care doresc să se perfecționeze.

Afla mai multeAfla mai multe