Cursuri pilotaj

Transformă-ți Pasiunea în Performanță cu Cursurile Noastre de Pilotaj

Titi Aur

La Academia Titi Aur, iți oferim cursuri de pilotaj și conducere sportivă, adaptate atât aspiranților în lumea automobilismului sportiv, cât și piloților experimentați.

Cursurile noastre sunt concepute să vă echipeze cu abilitățile, tehnica și înțelegerea necesară pentru a excela pe pistă. Structurate în module intensive, aceste cursuri combină teoria cu practica, permițându-vă să învățați și să vă perfecționați într-un mediu controlat și profesional. Aici, fiecare participant este îndrumat de un trainer dedicat, pentru a asigura o experiență de învățare personalizată și eficientă.

Aceste cursuri reprezintă un pas important în cariera oricărui entuziast al automobilismului sportiv, oferindu-vă oportunitatea de a învăța de la cei mai buni și de a vă transforma pasiunea în competență. La Academia Titi Aur, vă așteaptă aventura vieții pe patru roți.

Curs Conducere Sportivă

Cursul nostru de conducere sportivă este un pas esențial pentru cei care doresc să pătrundă în universul pilotajului și reprezintă prima zi din programul nostru de pilotaj. Acest curs vă va oferi abilitățile necesare pentru a stăpâni mașini puternice, operând la limita lor de performanță. Aflați cum să vă îmbunătățiți relația cu mașina și să înțelegeți sistemele electronice de bord, în timp ce practicați tehnici avansate de negociere a virajelor și franare de urgență. La finalul cursului, veți primi o diplomă de la Academia Titi Aur, iar dacă alegeți să continuați cu întregul Curs de Pilotaj, puteți achita doar diferența.

Curs Pilotaj

Cursul nostru de pilotaj este o călătorie intensă în arta conducerii sportive, segmentat în patru module, fiecare cu o durată de patru ore. Acesta este destinat nu doar celor care aspiră să devină piloți sau copiloți de curse, ci și celor care doresc să-și îmbunătățească tehnica de conducere. De la înțelegerea profundă a relației dintre șofer și mașină, la manevrarea precisă în viraje și controlul eficient în situații de subvirare și supravirare, cursul acoperă un spectru larg de abilități. În plus, veți avea ocazia să exersați pe diverse tipuri de vehicule, pe piste de asfalt și macadam, iar la finalizarea cursului, veți primi o adeverință acreditată necesară pentru licența de sportiv de la FRAS.


ATA este locul unde fiecare sofer poate veni pentru a-si imbunatati stilul de conducere a autoturismului.

Termeni si Conditii de Utilizare


0755800500 Persoane fizice

0756169169 Persoane juridice

0742665610 Scoala de karting


Academia Titi Aur DN1A,

Sos. Bucuresti-Targoviste nr.205, la iesirea din Crevedia (sat Cocani)


office@titiaur.ro - Persoane fizice

cezar.moldoveanu@titiaur.ro - Persoane juridice


Lu-Sa: 09:00 - 17:00

Du: 10:00 - 16:00

Comenzi Telefonice & Programari