Cursuri Moto & Enduro

Dezvoltă-ți măiestria pe două roți cu cursurile moto si enduro la Academia Titi Aur.

Titi Aur

Cursurile noastre moto si enduro sunt gandite pentru motociclisti, fie că sunt la începutul aventurii lor pe două roți sau sunt rideri experimentati care caută să-și perfecționeze abilitățile.

Cursul nostru de Siguranță și Perfecționare în Conducerea Motocicletei este conceput pentru a-ți oferi competențele necesare pentru a naviga în siguranță și încredere pe drumuri. Pe parcursul a trei zile intense, vei explora și vei aprofunda tehnici esențiale de pilotaj. Cu un focus puternic pe practică, cursul te va echipa cu tot ce ai nevoie pentru a conduce cu mai multă plăcere și siguranță.

Pentru entuziaștii off-road, cursul nostru Enduro Start este o aventură captivantă care te va introduce în lumea fascinantă a enduroului. În două zile pline de acțiune, vei învăța bazele acestui sport spectaculos. Acest curs este ideal atât pentru începători, cât și pentru cei care doresc să-și aprofundeze cunoștințele și să se pregătească pentru provocările off-road.

Curs Moto – Siguranță & Perfecționare

O experiență gândită pentru siguranța și perfecționarea ta, indiferent de vârstă sau de cat timp ai permisul. În cele trei zile de curs, vei învăța nu doar cum să te deplasezi în siguranță, ci și cum să-ți perfecționezi stilul de pilotaj. E perfect pentru tine, fie că faci livrări rapide, fie că pur și simplu vrei să te dezvolți ca motociclist.

La noi, practica se îmbină cu teoria. Vei avea ocazia să testezi abilitățile tale în conducerea motocicletei și să te adaptezi la modelul pe care îl deții. În plus, vei învăța să folosești corect echipamentul de protecție, pentru că siguranța ta este pe primul loc. Vei descoperi cum să conduci motocicleta cu plăcere, dar și cum să abordezi situațiile dificile. Fiecare zi a cursului e plină de exerciții practice, de la echilibru și control, la franări de urgență și abordarea virajelor.

Curs Enduro Start

Dacă ești mai mult decât un entuziast al asfaltului și vrei să-ți testezi limitele în off-road, atunci cursul nostru Enduro Start e perfect pentru tine. E ideal atât pentru cei care vor să înceapă enduro-ul și nu știu de unde să pornească, cât și pentru cei care au deja o motocicletă de enduro, dar le lipsesc tehnicile de bază.

În cele două zile de curs, vei învăța tot ce trebuie să știi despre bazele enduroului, de la poziția corectă pe motor și trecerea peste obstacole, până la importanța echipamentului de protecție. Punem un accent mare pe conștientizarea riscurilor și pe prevenirea accidentărilor. Vei avea parte de teorie în sala, urmată de practică pe un traseu special amenajat, cu urcări, coborâri, viraje și obstacole. La final, vei pleca cu o înțelegere completă a enduroului și cu abilitățile necesare pentru a te aventura în pădure în siguranță.

La Academia Titi Aur, îți oferim toate instrumentele de care ai nevoie pentru a te dezvolta ca si motociclist, indiferent de nivelul tău de experiență. Vino să descoperi lumea pe două roți într-un mod complet nou!


ATA este locul unde fiecare sofer poate veni pentru a-si imbunatati stilul de conducere a autoturismului.

Termeni si Conditii de Utilizare


0755800500 Persoane fizice

0756169169 Persoane juridice

0742665610 Scoala de karting


Academia Titi Aur DN1A,

Sos. Bucuresti-Targoviste nr.205, la iesirea din Crevedia (sat Cocani)


office@titiaur.ro - Persoane fizice

cezar.moldoveanu@titiaur.ro - Persoane juridice


Lu-Sa: 09:00 - 17:00

Du: 10:00 - 16:00

Comenzi Telefonice & Programari