was successfully added to your cart.

Coș

Cursuri online in perioada starii de urgenta

By martie 20, 2020Media

Pandemia de COVID-19 si starea de urgenta decretata in Romania afecteaza si activitatea Academiei Titi Aur. Asa cum este normal, si cum va incurajam pe toti sa o faceti, respectam indicatiile autoritatilor de a limita cat mai mult posibil interactiunile sociale, drept urmare in aceasta perioada suspendam Cursurile de Conducere Defensiva.

In schimb, o buna parte a activitatii noastre se va muta in online, unde puteti face sesiunea teoretica a Cursurilor de Conducere Defensiva impreuna cu Titi Aur! Incepand de luni, 23 martie, pe academiatitiaur.ro, din sectiunea „Magazin”, vor putea fi achizitionate doua variante de curs teoretic*:

  1. O varianta este una interactiva, care consta intr-o videoconferinta sustinuta de Titi Aur! El va prezenta „live” partea teoretica a Cursului de Conducere Defensiva Nivelul 1, respectand programa folosita si in cadrul Academiei, timp in care va si raspunde intrebarilor participantilor. Modulul are o durata de aproximativ 4 ore. ** Pret: 180 RON
  2. O varianta pe care o puteti parcurge individual, online, care insa nu va fi interactiva. Aceasta va fi una inregistrata, prezentata tot de catre Titi Aur si va oferi informatii sustinute de imaginile necesare. Pret: 100 RON

Sesiunea practica pentru Cursul de Conducere Defensiva Nivelul 1 se va achizitiona separat si se va face la Academia Titi Aur in momentul in care ne vom putea relua activitatea.

Produsele din categoria „Experiente” pot fi achizitionate si desfasurate in continuare, in baza unei programari prealabile. Ca si pana acum, pentru aceste produse fiecare client va avea un trainer dedicat, cu care se va lucra „1 la 1”.

Toate voucherele achizitionate in ultimele luni pentru produsele noastre se prelungesc cu perioada in care este instituita starea de urgenta.

 

*Cursurile online vor putea fi achizitionate doar prin plata online cu card bancar.

** La final, fiecare participant va primi online un formular de feedback, iar dupa completarea acestuia va primi pe email o diploma care va certifica efectuarea sesiunii teoretice a Cursului de Conducere Defensiva Nivelul 1.