Academia Titi Aur
Cel mai performant mediu pentru soferii de toate varstele

Academia Titi Aur – conducere defensiva, cursuri, team building-uri si evenimente

Academia Titi Aur este situata pe DN1A, la doar 16 km de la centura Bucurestiului, la iesirea din Crevedia. ATA este locul unde fiecare sofer poate veni pentru a-si imbunatati stilul de conducere a autoturismului.  Dupa un curs la ATA, veti deprinde un comportament, la volan, constient de riscurile existente in traficul cotidian.

Fie ca alegeti cursurile de conducere defensiva, cele auto sau moto, off road sau sunteti interesat(a) de organizarea unui team building, va invitam sa ne faceti o vizita!

Pentru copii, colaboram cu Clubul de Karting Bucuresti, iar cei mici (4-8 ani si 8-10 ani) pot invata sa conduca, pe circuit, un kart electric de competitie.

Doriti sa organizati un eveniment la Academia Titi Aur?

Aflat la intrarea in Academia Titi Aur, restaurantul are o capacitate de 120 persoane la mese (standing: aprox. 160). Acesta comunica cu cele 2 terase, avand iesire directa spre circuit. Barul deserveste toti clientii care vin la ATA, oferind un meniu compus din cafea, bauturi racoritoare, fresh-uri/smoothie-uri, precum si gustari.

Situata la etajul 1, cafeneaua Academiei Titi Aur are o capacitate de 80 persoane (la mese) si o vizibilitate completa asupra intregului circuit. Sala poate fi folosita si pentru evenimente/prezentari, avand acces separat de celelalte zone active din cladire

Prezentare video

Academia Titi Aur - Locul unde visele devin realitate

Academia Titi Aur - cursuri auto si pilotajMergi sus