Evaluare Conducători Auto în Vederea Angajării

Academia Titi Aur oferă companiilor un serviciu esențial: Evaluarea Conducătorilor Auto în Vederea Angajării.

Titi Aur
Titi Aur

Academia Titi Aur oferă companiilor un serviciu esențial: Evaluarea Conducătorilor Auto în Vederea Angajării. Acest curs este dedicat evaluării inițiale a abilităților de conducere ale potențialilor angajați, asigurând astfel că noii membri ai echipei dvs. respectă cele mai înalte standarde de siguranță și eficiență la volan. Evaluarea este realizată de către instructorii noștri specializați și se concentrează pe abilitățile și cunoștințele de bază în trafic, oferind un raport detaliat și personalizat pentru fiecare candidat.

Serviciul nostru de Evaluare a Conducătorilor Auto în Vederea Angajării este conceput pentru a oferi companiilor o imagine clară și obiectivă asupra competențelor în trafic ale potențialilor angajați. Prin acest curs, fiecare conducător auto va fi supus unei evaluări amănunțite în trafic deschis, sub supravegherea atentă a unuia dintre instructorii noștri experimentați.

Evaluarea durează între 150 și 180 de minute și include:

  • Briefing Teoretic: O introducere detaliată în ceea ce privește obiectivele și metodele de evaluare.
  • Evaluarea Practică în Trafic: Conducătorul auto va fi testat în condiții diverse de trafic, pentru a observa modul de adaptare la situații diferite și pentru a evalua abilitățile de bază în trafic.
  • Feedback și Raport: După evaluare, participantul va primi feedback direct și personalizat. De asemenea, compania solicitantă va primi un raport detaliat care include concluziile evaluării și recomandări privind corectarea eventualelor deficiențe observate.

Acest serviciu este ideal pentru companiile care doresc să asigure un nivel înalt de profesionalism și siguranță în cadrul flotei lor auto. Prin identificarea și corectarea din timp a deficiențelor de conducere, puteți crește siguranța pe drumurile publice și eficiența operațională a echipei dvs. de conducători auto.

Alegeți serviciul nostru de evaluare pentru a vă asigura că noii dvs. angajați sunt pregătiți să îndeplinească cu succes și în siguranță cerințele postului de conducător auto.


ATA este locul unde fiecare sofer poate veni pentru a-si imbunatati stilul de conducere a autoturismului.

Termeni si Conditii de Utilizare


0755800500 Persoane fizice

0756169169 Persoane juridice

0742665610 Scoala de karting


Academia Titi Aur DN1A,

Sos. Bucuresti-Targoviste nr.205, la iesirea din Crevedia (sat Cocani)


office@titiaur.ro - Persoane fizice

cezar.moldoveanu@titiaur.ro - Persoane juridice


Lu-Sa: 09:00 - 17:00

Du: 10:00 - 16:00

Comenzi Telefonice & Programari