Experimenteaza

Pista Asfalt & Macadam

Te asteptam la Academia Titi Aur, pe cel mai complex autodrom din Europa de Est, care se intinde pe 12.5 ha, la doar 29 km de centrul Bucurestiului, la iesirea din Crevedia.
Ti-am pregatit un circuit mixt: asfalt, off road si macadam. Pista de asfalt are zone cu aderente diferite, o lungime de 1.2 km si o latime de 12 m. Zona de off road se intinde pe un kilometru, are un traseu variat si o rampa de echilibru, iar pista de macadam are 1,2 km, 8 metri latime si doua saritoare spectaculoase.

Energizeaza-te

Zona Restaurant

Aflat la intrarea in Academia Titi Aur, restaurantul are o capacitate de 120 de locuri (standing 160). Acesta comunica cu cele 2 terase, avand iesire directa spre circuit.
Restaurantul “a la carte”, este deschis zilnic intre 09:00 si 21:00. Barul din incinta acestuia ofera un meniu variat compus din cafea, bauturi racoritoare, fresh-uri/smoothie-uri, precum si gustari (croisant, briose, gogosi etc).
Pentru cursurile de conducere defensiva, masa de pranz este inclusa.

Invata

Sali Curs

In cadrul Academiei Titi Aur avem 3 sali de curs, complet dotate cu sisteme de sonorizare si proiectoare, precum si cu mobilierul necesar instruirii a 35 de cursanti (per fiecare sala).
Intre sali exista pereti amovibili/rabatabili, care se pot ridica, astfel incat sa putem crea o zona deschisa sau o sala unica de curs, care poate comunica direct cu restaurantul, terasa si service-ul principal.
Salile pot fi inchiriate (cu sau fara mobilier) pentru prezentari, evenimente corporate sau lansari de produse.

Exploreaza

Nocturna

Instalatia de nocturna de pe circuit este computerizata si o putem activa, atat pentru cursuri, team building-uri sau evenimente, cat si pentru experiente, avand in vedere ca programul nostru zilnic este pana la ora 21:00.
Tot circuitul poate fi luminat cu un singur click, astfel incat oricine vine la Academia Titi Aur sa se bucure de cea mai placuta experienta.
Avand in vedere ca oferim servicii la standarde internationale, am pregatit cel mai performant mediu pentru conducatorii auto.

Relaxeaza-te

Zona Cafenea

Situata la etajul 1, cafeneaua Academiei Titi Aur are o capacitate de 80 de locuri si o vizibilitate completa asupra intregului circuit.
Sala poate fi folosita pentru evenimente/prezentari, avand acces separat de celelalte zone active din cladire.

Intelege

Simulatoare

V-am pregatit 13 simulatoare indoor si outdoor, de inalta performanta, care functioneaza atat in mod independent, pentru dezvoltarea si testarea abilitatilor necesare in activitatea de conducere auto, cat si grupate pe domenii de cercetare din cadrul celor 4 laboratoare.
Acestea au ca scop simularea situatiilor complexe de trafic, cum ar fi alternarea de drumuri cu suprafete umede/uscate, cu aderente diferite, cu obstacole neasteptate sau alte provocari care pot aparea in trafic.

De ce?

18 motive

Pentru care sa alegi Academia Titi Aur.

 • O pista pe care sunt amenajate 8 zone diferite
 • 13 simulatoare indoor si outdoor, de inalta performanta
 • 8 simulatoare pe circuit, o zona de acvaplanare, o zona cu aderente diferite si una cu evitare de obstacole
 • 4 laboratoare cu scopul de a simula situatii complexe de trafic
 • 2 simulatoare indoor pentru impact frontal cu obstacol fix
 • Un simulator pentru testarea vitezei de reactie la volan
 • Un simulator pentru constientizarea starii de ebrietate
 • Un simulator pentru circulatia mainilor si pozitia corecta la volan
 • 2 simulatoare indoor pentru rasturnare la 90 si 180 de grade
 • 3 sali de curs, complet utilate (proiectoare, sistem de sonorizare, mobilier)
 • 30 traineri, piloti si copiloti, activi sau retrasi din campionatele de motorsport din Romania, autorizati FrontierMedex
 • 2 km de bariere de protectie amplasate, pe circuit formate din cauciuri
 • 24 de camere fixe si 8 mobile, pentru o permanenta supraveghere
 • 2 observatoare cu vizibilitate 360 grade, pe circuit
 • O instalatie de noctura, pe leduri, care ne permite sa desfasuram evenimente, cursuri, team building-uri si experiente auto, chiar si dupa lasarea serii
 • Control centralizat pentru toate echipamentele: automatizarile tuturor zonelor de pe circuit pot fi controlate din 2 centre de comanda
 • Asfaltul si zonele de beton pot fi modificare ca nivel de aderenta, prin udare
 • Nivelul apei din zona de acvaplanare este controlat din centrele de comanda

In zona destinata acvaplanarii, conducatorii auto vor vedea ce inseamna sa conduci prin apa. Pe spatiul cu piste concentrice soferii pot testa diferite suprafete de carosabil. Podul de beton ofera posibilitatea de a exersa plecarile si coborarile in si din rampa.

Indiferent de anotimp, cursantii vor intelege ce se intampla atunci cand conduc pe suprafete alunecoase. Ei vor experimenta si trecerea peste rampa care induce derapajul, urmata de incercarea de a evita jeturile de apa, care imita obstacole.

Autodromul cuprinde si o cladire inspirata din forma unui autoturism, unde sunt amenajate sali in care se pot organiza evenimente, un restaurant, o cafenea si trei terase.

Zona tehnica cuprinde doua service-uri auto (inclusiv pentru vehicule grele) si o zona de spalatorie. Pe autodrom au fost montati parapeti formati din cauciuri, pentru a oferi un plus de protectie cursantilor.