475 CP

Audi RS4

Audi RS4 face parte dintre masinile de top ale brandului cu acelasi nume, avand cea mai ridicata performanta din aria masinilor Audi A4. Este o masina sport compacta, fiind produsa intr-un numar limitat de exemplare. Initialele provin de la denumirea de origine germana “RennSport “ si, ca orice masina de acest tip, RS4-ul a fost proiectat cu cea mai avansata tehnologie Audi, cuvantul exceptional caracterizand-o cel mai bine.
Academia Titi Aur se bucura de ultimele modele Audi RS4 lansate, cu o viteza maxima de 280 km/h si o configuratie ce iti permite sa accelerezi de la 0-100 in doar 4,7 secunde, pe pista noastra de asfalt de 1,2 km.

Inchiriaza Acum!
380 CP

Mercedes A45 AMG

Cu 380 cp, Mercedes AMG A45 deschide noi dimensiuni in dinamica vehiculelor. Atinge o viteza maxima de 250 km/h si accelereaza de la 0-100 in doar 4,2 secunde. Cu o senzatie absolut fascinanta la volan, Mercedes AMG A45 iti ofera un sentiment de exclusivitate.
Avand in spate profesionalismul brandului Affalterbach, se poate vorbi despre excelenta, in toate aspectele ei: standarde de o calitate superioara, entuziasmul pentru inedit si dorinta de a performa. Toate acestea fuzionand, de altfel, cu ceea ce este si Academia Titi Aur!

Inchiriaza Acum!
350 CP

Ford Focus RS

Statistici impresionante: 350 CP, viteza maxima de 266 km/h si acceleratie laterala de 1g
Tehnologia revolutionara ce sta la baza motorului EcoBoost de 2,3 litri incorporeaza injectie directa de combustibil, sistem de distributie dual (admisie-evacuare) si turbocompresor cu canal dublu. Toate ajustate si calibrate in mod specific pentru noul Focus RS, iar rezultatul este un cuplu maxim de 440 Nm (470 Nm supraalimentat). Reactia excelenta la treptele de viteza inferioare este secondata de o tractiune puternica in intervalul de mijloc, iar intervalul superior cu turatie libera este setat la limita maxima de 6.800 rpm.

Inchiriaza Acum!
220 CP

Renault Clio Trophy RS

Noul Renault Clio Trophy RS este intruchiparea spiritului sportiv: faruri R.S. integral pe baza de leduri, lama F1, spoiler sportiv, teava de esapament dubla, jante din aluminiu de 18 inch etc.
Cuplul motor maxim oferit de unitatea de 1,6 litri este de 260 Nm, insa, pentru perioade scurte de timp, acesta creste cu inca 20 Nm. Pentru un consum redus, Clio RS Trophy 220 dispune si de sistemul Start&Stop, care este anulat in modurile Sport si Race.

Inchiriaza Acum!
200 CP

Renault Megane GT

Forme elegante, silueta cu linii bine definite – un design inconfundabil. Urca la volan si redescopera adevarata pasiune pentru condus. Noul Renault MEGANE GT, adrenalina garantata.
Cel mai puternic motor din gama, Energy TCe 205, asociat unei cutii de viteze EDC automate cu 7 trepte si transmisie cu dublu ambreiaj, asigura o aderenta specifica automobilelor sportive si o accelerare impresionanta.

Inchiriaza Acum!
280 CP

Mitsubishi Lancer Evolution IX

Inchiriaza Acum!
ATA oriunde

Unitatea Mobila ATA

Unitatea Mobila ATA sau tirul Academiei Titi Aur este primul centru mobil destinat cursurilor de conducere defensiva. Este recomandat si pentru cursurile de pilotaj sau evenimente din lumea sportului cu motor. Centrul mobil se poate deplasa catre orice locatie din tara si nu numai.
Cu o suprafata de 100 mp, Unitatea Mobila reprezinta solutia ideala pentru organizarea trainingurilor si a evenimentelor, in locatia dorita.
La interior, 40 mp sunt dedicati unei sali cu o capacitate de 30 de locuri, unde se desfasoara partea teoretica a cursurilor tinute de echipa de traineri ATA, iar restul pentru simulatoare pentru: pozitie la volan, impact cu obstacol fix si rasturnare la 90 si 180 de grade.
Unitatea Mobila ATA dispune de tehnologie moderna, fiind dotata cu proiector video, climatizare, caldura, iluminare si generator pentru energie electrica.