Curs Offroad

Transformă-ți Pasiunea în Performanță cu Cursurile Noastre de Pilotaj

Titi Aur

Cursul de Off-road oferit de Academia Titi Aur este o experiență concepută pentru a te familiariza cu tehnicile esențiale ale conducerii pe teren accidentat. Fie că esti un entuziast al mașinilor off-road sau te pregătest pentru competiții, acest curs te va echipa cu cunoștințe și abilități valoroase în orice condiții de teren. Derulat într-un format exclusiv unu la unu, cursul iti oferă o atenție personalizată și detaliată. Procesul de învățare este eficient și adaptat nevoilor tale specifice.

Pe parcursul cursului, vei avea ocazia să conduci vehicule precum Dacia Duster, Mitsubishi L200 și Toyota extreme off-road, abordând diferite niveluri de dificultate pe circuitul off-road al Academiei Titi Aur. Această experiență practică este completată de o componentă teoretică solidă, care te va ajuta să înțelegi specificațiile tehnice ale unui 4×4/SUV și să stăpânesti tehnicile de pilotaj esențiale pentru conducerea pe teren accidentat. De asemenea, vei învăța cum să abordezi unghiurile maxime în teren accidentat și să gestionezi situațiile dificile specific terenului off-road.

La sfârșitul cursului, nu numai că vei avea o înțelegere aprofundată a conducerii off-road, dar vei avea și oportunitatea de a testa abilitățile dobândite cu mașina personală pe traseele circuitului. În plus, vei primi o diplomă care atestă competențele dobândite, un testament al pregătirii tale pentru orice aventură off-road. Cursul este un mix de teorie și practică, inclusiv simulatoare pentru impact frontal și răsturnare, poziționarea corectă la volan, abordarea unghiurilor și tehnicile de recuperare a unei mașini suspendate. Toate acestea fiind desfasurate sub îndrumarea unui trainer experimentat în competițiile off-road.


ATA este locul unde fiecare sofer poate veni pentru a-si imbunatati stilul de conducere a autoturismului.

Termeni si Conditii de Utilizare


0755800500 Persoane fizice

0756169169 Persoane juridice

0742665610 Scoala de karting


Academia Titi Aur DN1A,

Sos. Bucuresti-Targoviste nr.205, la iesirea din Crevedia (sat Cocani)


office@titiaur.ro - Persoane fizice

cezar.moldoveanu@titiaur.ro - Persoane juridice


Lu-Sa: 09:00 - 17:00

Du: 10:00 - 16:00

Comenzi Telefonice & Programari