was successfully added to your cart.

Coș

Pe circuit, duminicile alaturi de familie si prieteni pornesc cu toata viteza inainte spre adrenalina, prietenie si timp de calitate. Ce spuneti? Noi am inceput sa ne pregatim pentru Track Day de Primavara!

Va asteptam pe 3 Martie, incepand cu ora 11:00, la Academia Titi Aur pentru o distractie de inceput de primavara, cu Track Day, barbeque, karting si loc de joaca pentru copii si multa buna dispozitie, insa grabiti-va, locurile sunt limitate. Din acest motiv va rugam sa sunati inainte pentru a va anunta participarea.

Pentru participantii la sesiunea de Track Day se recomanda inscrierea inaintea zilei evenimentului pentru a evita timpii prelungti de asteptare a unui loc liber pe grila.

Pentru rezervarea locurilor la Track Day sunati la numarul 0741500200, *rezervarea locurilor la start se face in functie de ora la care doriti sa intrati pe circuit, dar si de locurile care raman libere.

Suplimentar, cei care nu se prezinta la start vor fi reprogramati in limita locurilor disponibile si vor pierde suma achitata la inscrierea initiala.

De asemenea inscrierile se pot face si in ziua de 3 Martie la receptia Academiei in limita locurilor disponibile.

Desfasurare program:

Intrare eveniment: acces liber.
Durata eveniment: ora 11:00 – 17:00
Track Day: ora 11:00 – 17:00
Cost Track Day: 60 de lei – O sesiune = 10 minute. Intr-o serie iau startul maxim 5 masini sau 5 motociclete separat. In primele 45 de minute ale fiecarei ore iau startul 3 serii de autoturisme, iar in urmatoarele 10 de minute, o serie de motociclete. Intre seriile de sesiuni auto si moto vor fi demonstratii de karting si motociclism.
Barbeque: ora 11:00 – 17:00
Zona barbeque
Loc de joaca pentru copii
Zona de karting pentru copii: 10 lei – O sesiune = 10 minute

Obligatii:
*participantii care se inscriu direct la receptia Academiei vor prezenta la start bonul fiscal.
*automobilistii au voie pe pista cu 1 pasager, daca este major.
*motociclistii trebuie sa poarte obligatoriu casca, geaca specifica cu protectie, cotiere, genunchiere, incaltaminte specifica cu protectie la glezne.

Ne vedem pe 3 Martie Track Day de Primavara!