Unitatea Mobilă ATA

Unitatea Mobilă se întinde pe o suprafață de 100 de metri pătrați, fiind o soluție ideală pentru organizarea de traininguri și evenimente în orice locație.

Titi Aur
Titi Aur

Un concept inovativ și o premieră în domeniul cursurilor de conducere defensivă și a evenimentelor auto. Versatilitatea acestei unități ne permite să livrăm experiența și expertiza ATA oriunde în țară sau chiar peste hotare.

Unitatea Mobilă se întinde pe o suprafață de 100 de metri pătrați, fiind o soluție ideală pentru organizarea de traininguri și evenimente în orice locație aleasă de dvs. La interior, dispunem de o sală de 40 de metri pătrați, configurată pentru a susține partea teoretică a cursurilor, cu o capacitate de 30 de persoane – unde echipa noastră de traineri ATA își va împărtăși cunoștințele.

Dotată cu tehnologie de ultimă generație – proiector video, sistem de climatizare pentru confortul participantilor, încălzire, iluminare și alimentare electrică independentă – Unitatea Mobilă ATA este gata să ofere o experiență completă. Nu în ultimul rând, dispunem de simulatoare integrate pentru poziția la volan, simularea impactului frontal și răsturnările, aducând astfel cursurile de conducere defensivă și evenimentele direct la ușa dvs.

Inițiativa noastră mobilă înseamnă mai mult decât siguranță – este un angajament față de dezvoltarea profesională continuă și optimizarea proceselor dvs. operaționale. Într-o lume care evoluează rapid, siguranța și responsabilitatea sunt mai importante ca oricând. Contactați-ne pentru a afla cum putem adapta această ofertă unică la cerințele specifice organizației dvs.


ATA este locul unde fiecare sofer poate veni pentru a-si imbunatati stilul de conducere a autoturismului.

Termeni si Conditii de Utilizare


0755800500 Persoane fizice

0756169169 Persoane juridice

0742665610 Scoala de karting


Academia Titi Aur DN1A,

Sos. Bucuresti-Targoviste nr.205, la iesirea din Crevedia (sat Cocani)


office@titiaur.ro - Persoane fizice

cezar.moldoveanu@titiaur.ro - Persoane juridice


Lu-Sa: 09:00 - 17:00

Du: 10:00 - 16:00

Comenzi Telefonice & Programari