Cadouri Speciale

Când ești în căutarea cadoului perfect pentru cineva pasionat de lumea auto, fie că e vorba de mașini, motociclete sau aventuri off-road, la Academia Titi Aur găsești opțiuni ideale care cu siguranță vor impresiona.

Carduri Cadou ATA

Cardurile cadou ATA sunt o modalitate excelentă de a oferi libertatea de alegere, disponibile cu valori intre 250 si 2000 lei.

Acestea pot fi folosite pentru achiziționarea oricărui produs ATA, de la cursuri și experiențe, până la ture de circuit, off-road sau moto.

Cu un cod unic tipărit pe fiecare card, destinatarul va putea aplica reducerea aferentă la orice produs achiziționat din magazinul nostru online.

Cardurile au o valabilitate de 6 luni de la data achiziției, iar sumele neutilizate nu se pot returna. Este important de știut că cardurile nu sunt acceptate ca mijloc de plată după terminarea perioadei de valabilitate și nu pot fi preschimbate în bani sau răscumpărate.

Experiența de Cuplu Audi RS4 și Mercedes AMG A45

Pentru cei care își doresc să împărtășească pasiunea pentru viteză și adrenalină cu partenerul, Experiența de Cuplu cu Audi RS4 sau Mercedes AMG A45 este alegerea perfectă.

Alături de un trainer dedicat, veți avea parte de sfaturi utile și veți testa abilitățile de pilotaj printr-o serie de probe cronometrate și exerciții de încredere. Veți experimenta simulatoarele indoor și veți avea ocazia să testați puterea impresionantă a Audi RS4 sau Mercedes AMG A45 în 8 ture de circuit, într-o experiență plină de distracție și emoții.

Aceasta este o modalitate excelentă de a petrece timp de calitate împreună, explorând limitele și învățând să lucrați ca o echipă.


ATA este locul unde fiecare sofer poate veni pentru a-si imbunatati stilul de conducere a autoturismului.

Termeni si Conditii de Utilizare


0755800500 Persoane fizice

0756169169 Persoane juridice

0742665610 Scoala de karting


Academia Titi Aur DN1A,

Sos. Bucuresti-Targoviste nr.205, la iesirea din Crevedia (sat Cocani)


office@titiaur.ro - Persoane fizice

cezar.moldoveanu@titiaur.ro - Persoane juridice


Lu-Sa: 09:00 - 17:00

Du: 10:00 - 16:00

Comenzi Telefonice & Programari