Experiente auto

Bine ați venit în lumea Academiei Titi Aur, un centru unic de experiențe automobilistice, dedicat pasionaților de viteză, tehnologie și siguranță.

Titi Aur

Fie că sunteți în căutarea unei experiențe pline de adrenalină sau doriți să vă perfecționați tehnica de condus, ATA este locul unde pasiunea pentru automobile se îmbină perfect cu dorința de siguranță și control.

Fiecare experiență este concepută să vă provoace și să vă dezvolte aptitudinile la volan. Veți avea oportunitatea să pilotați unele dintre cele mai performante mașini, sub îndrumarea unor instructori experimentați, într-un cadru sigur și controlat. Fie că vă doriți să explorați limitele unui automobil sport pe circuit sau pe macadam sau să descoperiți lumea off-road-ului, experiențele noastre sunt gândite să vă ofere momente memorabile.

Experiența Performance

Descoperiți puterea electrică a modelului Tesla Model 3 Performance într-o sesiune ce combină viteza și tehnologia. Cu 513 CP sub capotă, veți simți un nivel de emoție și performanță de neegalat, accelerând de la 0 la 100 km/h în doar 3 secunde. Experiența cuprinde 8 ture de circuit, incluzând o tură de recunoaștere și două de răcire, pentru a vă familiariza cu mașina și a vă bucura de o experiență de conducere completă. Instructorii noștri vă vor pregăti prin sesiuni de simulare, asigurându-vă că veți profita la maximum de această experiență electrizantă.

Experiența Mitsubishi EVO Rally

Pentru iubitorii de adrenalina și tehnică rafinată, Experiența EVO Rally vă invită să explorați lumea raliurilor. Veți pilota un Renault Megane GT sau Clio RS Trophy și impresionantul Audi RS4, în 8 ture de circuit. Plus, veți avea ocazia unică de a fi copilot în Mitsubishi EVO IX al lui Titi Aur, pe un traseu mixt, experimentând astfel emoții de raliu autentic. Această experiență include și simulatoare de impact și răsturnare, adăugând un plus de realism și învățare.

Experiența Platinum

Iti oferă șansa de a experimenta performanța supremă a unor mașini de excepție: Audi RS4, Mercedes A45 AMG și Renault Clio Trophy. Sub îndrumarea instructorilor noștri, veți pilota fiecare mașină 8 ture de circuit, învățând să stăpâniți tehnici avansate de condus. Această experiență combină puterea, precizia și emoția, oferindu-vă momente de neuitat la volanul unor autovehicule excepționale.

Experiența Gold

Experiența Gold se concentrează pe performanța pură a unui Audi RS4 de 450 CP. Vei participa la o serie de provocări și exerciții care îți vor testa și dezvolta abilitățile de pilotaj.

Experimentează emoția condusului de înaltă performanță, controlând puterea și agilitatea Audi RS4 pe un circuit provocator.

Experiența Silver

In cadrul experientei Silver o să descoperiți eleganța și puterea unui Mercedes A45 AMG. Acest pachet vă oferă șansa de a pilota această mașină excepțională în 8 ture de circuit, simțind fiecare aspect al performanței sale de top.

Este o experiență ideală pentru cei care doresc să îmbine plăcerea de a conduce cu învățarea unor tehnici avansate de pilotaj.

Experiența Bronze

Experiența Bronze vă oferă experiența unică de a pilota un Renault Clio Trophy, o mașină construită pentru viteză și agilitate.

Această experiență este ideală pentru a descoperi emoția condusului de înaltă performanță și pentru a-ți îmbunătăți tehnica de pilotaj, totul sub îndrumarea unui instructor dedicat.

Experiența Be Safe

Be Safe este dedicată celor care doresc să își îmbunătățească abilitățile de conducere defensivă. Vei învăța cum să reacționezi în situații neașteptate și cum să previi accidentele. Acest pachet include simulări realistice și exerciții practice, fiind esențial pentru orice șofer responsabil. Experiența Be Safe poate fi achiziționată separat sau ca și pachet cu preț special în cadrul experiențelor cu ture de circuit: experiența bronze, experiența silver, experiența gold, experiența platinum si experiența performance.

Experiența Family

Experiența Family este o aventură educativă și distractivă pentru întreaga familie. Aici, veți învăța cum să fiți în siguranță în trafic, fie că sunteți pietoni sau pasageri.

Prin activități interactive și simulări, atât copiii, cât și părinții vor dobândi cunoștințe valoroase, în timp ce se bucură de momente de calitate împreună.

Experiența Off-Road

Pentru aventurierii care caută provocări în afara drumurilor bătute, experiența Off-Road oferă șansa de a conduce trei vehicule 4×4 – Dacia Duster, Mitsubishi L200 și Toyota Extreme Off-road.

Pe un circuit special amenajat, vei explora limitele acestor mașini și vei trăi senzații tari de off-road sub îndrumarea unui instructor specializat.

Experiența Drift Taxi

Experiența Drift este alegerea ideală pentru cei care caută să treacă dincolo de convențional, să își testeze limitele și să trăiască o experiență de neuitat.

Experiența Drift de la Academia Titi Aur îți oferă șansa unică de a te avânta în lumea driftului, acea artă spectaculoasă a controlului mașinii la limita aderenței.


ATA este locul unde fiecare sofer poate veni pentru a-si imbunatati stilul de conducere a autoturismului.

Termeni si Conditii de Utilizare


0755800500 Persoane fizice

0756169169 Persoane juridice

0742665610 Scoala de karting


Academia Titi Aur DN1A,

Sos. Bucuresti-Targoviste nr.205, la iesirea din Crevedia (sat Cocani)


office@titiaur.ro - Persoane fizice

cezar.moldoveanu@titiaur.ro - Persoane juridice


Lu-Sa: 09:00 - 17:00

Du: 10:00 - 16:00

Comenzi Telefonice & Programari